اندروید ۷ نوقا(Android N) برای چه گوشی‌هایی می آید؟

اندروید ۷ نوقا(Android Noughat) جدیدترین نسخه اندروید منتشرشده است و قرار است برای گوشی‌های موبایل به‌روزرسانی شود و یکی از سؤالات کاربران این است که این آپدیت برای گوشی من منتشر می‌شود؟ برای پاسخ به این سؤال با ما همراه باشید

گوشی‌هایی که آپدیت اندروید ۷ برای آن‌ها منتشر خواهد شد:

اندروید ۷ برای گوشی‌های سامسونگ(Samsung Smart Phones Android 7)

  • Galaxy Note 7 به روی اندروید نوقا آپدیت می‌شود(در فوریه ۲۰۱۷).
  • Galaxy S7 و Galaxy S7 Edge به اندروید ۷ نوقا آپدیت می‌شود(در فوریه ۲۰۱۷)..
  • Galaxy Note 5 به اندروید ۷ نوقا آپدیت می‌شود
  • Galaxy S6 و Galaxy S6 Edge و Galaxy S6 Edge+ به اندروید نوقا آپدیت می‌شوند

برای سایر گوشی‌های هوشمند شرکت سامسونگ(Samsung) بسته به میزان فروش،قیمت و پشتیبانی سخت‌افزار ممکن است آپدیت اندروید ۷ برای آن‌ها منتشر شود اما این تصمیم‌گیری بر عهده‌ی شرکت سازنده است و نمی‌توان پیش‌بینی خاصی در این مورد انجام داد.

اندروید ۷ برای گوشی‌های ال‌جی(LG Smart Phones Android 7)

طبق اخبار رسمی منتشرشده توسط شرکت ال جی(LG) در تاریخ ۶سپتامبر ۲۰۱۶ شاهد عرضه گوشی هوشمند LG V20 به همراه اندروید ۷ نوقا هستیم. اما چه گوشی‌هایی از LG آپدیت اندروید ۷ را دریافت می‌کنند؟

  • گوشی LG G5 به اندروید ۷ نوقا آپدیت می‌شود.

همچنین انتظار می‌رود گوشی‌هایی مانند LG G4 و LG V10 با دریافت آپدیت اندروید ۷ N عملکرد بهتری را ارائه کنند اما ظاهراً این گوشی‌ها واجد شرایط ارائه آپدیت برای اندروید N نیستند و این‌طور که مشخص است G4 با برخی محدودیت‌های سخت‌افزاری روبه‌رو است و V10 نیز با محدودیت آن لاک جهانی ممکن است برای LG هزینه اضافه بتراشد.

برای سایر گوشی‌های ال‌جی(LG)  نیز نمی‌توان پیش‌بینی دقیقی برای ارائه آپدیت نسخه ۷ اندروید ارائه کرد.

اندروید ۷ برای گوشی‌های موتورولا(Motorola) و لنوو(Lenovo)

با توجه به تغییراتی که در سهام موتورولا(خرید سهام توسط لنوو) به وجود آمده است و می‌تواند عملکرد موتورولا را تحت تأثیر قرار دهد نمی‌توان ارائه آپدیت‌های اندروید ۷ را برای گوشی‌های هوشمند این شرکت تضمینی دانست:

  • Moto Z به اندروید ۷ نوقا(N) آپدیت می‌شود.
  • Moto G4 به اندروید ۷ نوقا(N) آپدیت می‌شود.
  • Moto X نمایش و Moto X Style به اندروید ۷ نوقا(N) آپدیت می‌شوند.

پیش‌بینی می‌شود با پیوستن موتورولا به لنوو، کیفیت محصولاتش افزایش می‌یابد و شاهد ارائه به‌روزرسانی‌ها در ابتدای سال ۲۰۱۷ خواهیم بود.

  • اندروید ۷ برای گوشی‌های HTC
  • HTC One A9 به اندروید ۷ نوقا(N) آپدیت می‌شود.
  • HTC 10 به اندروید ۷ نوقا(N) آپدیت می‌شود.
  • HTC One M9 به اندروید ۷ نوقا(N) آپدیت می‌شود.

از این لیست گوشی HTC A9 ظاهراً زودتر از بقیه گوشی‌های این شرکت آپدیت ۷ را دریافت می‌کند و همچنین احتمال ارائه آپدیت اندروید N برای گوشی HTC Desire نیز وجود دارد

 

سلامتی خود را با استفاده از این ۳ اپلیکیشن تضمین کنید

Red Cross First Aid

بیایید باور کنیم که تصادفات رخ می‌دهد و به‌طور صادقانه می‌گویم که خیلی از ما حتی نمی‌دانیم که وقتی چنین اتفاقاتی رخ داد چه‌کار بایستی بکنیم. اپلیکیشن Red Cross First Aid شامل راهنمای قدم‌به‌قدم برای کمک‌های اولیه در هنگام تصادفات و یا هر سناریوی دیگری است که ممکن است نیاز به کمک‌های اولیه داشته باشد(مثلاً حمله آسم یا شکستن دست‌وپا). این اپلیکیشن شما را به‌وسیله امتحانات کوچکی که از نکات مطرح‌شده می‌گیرد همیشه آماده نگه می‌دارد و باعث می‌شود سطح دانش شما درباره کمک‌های اولیه بالا برود.

MyChart

اپلیکیشن MyChart به شما این امکان را می‌دهد تا وضعیت پزشکی خودتان را تحت نظر قرار دهید. می‌توانید قبل از این‌که به مطب دکتر خود مراجعه کنید، خیلی سریع در یک نگاه ببینید که چه واکسیناسیون‌هایی را انجام داده‌اید. می‌توانید حتی یک پیام غیرضروری به کلینیک خود ارسال کرده و پس از چند روز پاسخ خود را دریافت کنید، قرارهای ملاقاتتان را به شکل مستقیم از درون اپلیکیشن برنامه‌ریزی کنید،  یا نسخه‌تان را مجدداً پرکنید. بهتر از همه این است که می‌توانید تمامی اطلاعاتتان را به‌صورت آنلاین ببینید.

UpToDate

برای کسی که پزشکی می‌خواند، به‌عنوان یک متخصص پزشکی فعالیت دارد و یا حتی به اخبار پزشکی علاقه‌مند‌است، اپلیکیشن UpToDate بهترین راه برای دریافت آخرین اخبار و پیشرفت‌های حوزه پزشکی به شمار می‌رود. پس از نصب این اپلیکیشن می‌توانید به قسمت What’s New رفته و سرخط خبرها را دنبال کنید، یا می‌توانید برای موضوعات خاصی جستجو کنید. UpToDate ویدئوهایی از روال‌های پزشکی ارائه می‌دهد و به شما اجازه می‌دهد که هر صفحه‌ای را که دوست دارید به‌وسیله ایمیل به اشتراک بگذارید و یا بوکمارک کنید، بنابراین می‌توانید با یکی از همکارانتان سر گفتگو را با یکی از این مطالب باز کنید و یا در مورد گفته‌هایتان به این مطالب ارجاع دهید.

 

ردیابی گوشی گم و یا سرقت شده توسط گوگل بدون نصب برنامه

 

خیلی از ما ممکن است در مواقعی گوشی تلفن همراه خود را در مکانی جا بگذاریم یا آن را در تاکسی و اتوبوس گم کنیم و یا خدایی نکرده کسی آن را از ما برباید و به سرقت ببرد. اما خوشبختانه همیشه یک‌راه حل وجود دارد. همان‌طور که می‌دانید سامانه مراقبت از خانواده به شما امکان موقعیت‌یابی گوشی گم‌شده و یا به سرقت رفته را می‌دهد که البته بایستی قبل از چنین رویدادی بر روی آن نصب بوده باشد. اما اگر از نرم‌افزار سامانه مراقبت از خانواده استفاده نمی‌کردید تکلیف چیست؟

پاسخ این است که بازهم جای نگرانی وجود ندارد چراکه می‌توانید به‌وسیله سرویس‌های گوگل به موقعیت‌یابی گوشی‌های هوشمند خود بپردازید.

آموزش ردیابی گوشی به‌وسیله Android Device Manager

  • دستگاه شما بایستی با حساب کاربری گوگلتان تنظیم‌شده باشد
  • دستگاه شما بایستی به اینترنت متصل باشد
  • دستگاه شما بایستی مجوز ردیابی را برای گوگل صادر کرده باشد(که این اتفاق به‌صورت پیش‌فرض می‌افتد)
  • دستگاه شما بایستی مجوز قفل و حذف کردن اطلاعات را به ADM داده باشد(که به‌صورت پیش‌فرض نداده است)

Android Device Manager ابزاری رسمی به جهت شناسایی و ردیابی دستگاه‌های متصل به‌حساب شما توسط گوگل است. یکی از بهترین مزایایی که این ابزار دارد این است که برای ردیابی دیگر نیازی به نصب نرم‌افزار دیگری بر روی گوشی خودتان ندارید. برای ردیابی گوشی‌تان تنها نیازی که دارید این است که دستگاهتان را به‌حساب کاربری گوگل خود وصل کنید و گوشی شما به اینترنت متصل باشد. وقتی‌که سایت مربوطه‌اش را بازکنید بلافاصله موقعیت مکانی و لیست دستگاه‌های متصل خود را خواهید دید.

در به‌روزرسانی‌های اخیر، گوگل برخی ویژگی‌های ADM را در نتایج جستجو به نمایش درخواهد آورد و به این معنی است که می‌توانید به‌سرعت دستگاه اندرویدی خود را از طریق نتایج جستجو موقعیت‌یابی کنید. به‌وسیله‌ی عبارت Where is my phone می‌توانید در صفحه گوگل کادری را مشاهده کنید که حاوی نقشه و موقعیت گوشی شما بر روی آن است. اگر دستگاهی ثبت کرده باشید پیدا می‌شود و می‌توانید بر روی گزینه Ring کلیک کنید تا دستگاه شما به صدا دربیاید و آن را بیابید.

اگرچه که این قابلیت باعث می‌شود گوشی تلفن همراه خود را به‌سرعت پیدا کنید، اما در صفحه عمومی گوگل نمی‌توانید از تمامی امکانات Android Device Manager استفاده ببرید.

به‌وسیله ADM قادر خواهید بود تا دستگاه‌های اندرویدی خود را موقعیت‌یابی کنید، زنگ هشدار را بر روی آن به صدا دربیاورید و اطلاعات گوشی خود را حذف کنید(این قابلیت بایستی به‌صورت دستی فعال شود). علاوه بر این، ADM گزینه‌های بیشتری را برای کنترل از راه دور گوشی شما ارائه نمی‌کند. امیدوارم که در آینده ویژگی‌ها و قابلیت‌های بیشتری در این ابزار کاربردی جای بگیرد.

اگر که پس از گم‌شدن گوشی‌تان کامپیوتر و یا لپ‌تاپی دم دستتان نبود می‌توانید از گوشی شخص دیگری برای یافتن گوشی خودتان استفاده کنید. به‌جای استفاده از مرورگر موبایل می‌توانید همچنین از نرم‌افزار Android Device Manager استفاده کنید. اگر گوشی دیگران این نرم‌افزار را نداشت می‌توانید آن را از طریق این لینک دانلود کنید. می‌توانید به شکل مهمان وارد برنامه شوید و نام کاربری  و رمز عبور حساب کاربری گوگل خود را بزنید و سپس قادر خواهید بود تا دستگاه گم‌شده‌تان را ردیابی کنید، آژیر خطرش را به صدا درآورید و یا حتی اطلاعات حیاتی‌تان را حذف کنید.

آیا گوشی خود را نمی‌توانید ردیابی کنید؟ چنین اتفاقی به دلایل مختلفی رخ می‌دهد. اگر که دستگاه شما به اینترنت متصل نباشد و یا خاموش شده باشد. چنین اتفاقی می‌افتد. در این مورد راهی ندارید جز این‌که صبر کنید تا دستگاهتان روشن و به اینترنت متصل شود

۱۵ نکته و ترفند در اندروید ۷ نوقا(Android 7 Nougat)

اندروید ۷ که با اسم رمز نوقا(Nougat) شناخته می‌شود، به‌صورت رسمی در ۲۲ آگوست ۲۰۱۶ برای گوشی‌های هوشمند نکسوس(Nexus) و پیکسل(Pixel) ارائه شد و در حال حاضر نیز با سرعت بسیار پایینی برای سایر گوشی‌های هوشمند در سراسر دنیا ارائه می‌شود.

درحالی‌که بی‌صبرانه منتظر ارائه اندروید ۷ نوقا(Nougat) برای گوشی تلفن هوشمند خود هستید، نکات و ترفندهایی را برایتان آماده کرده‌ایم که می‌توانید به‌وسیله آن‌ها بهترین استفاده را از ویژگی‌ها و بهبودهای انجام‌شده در اندروید نوقا ببرید.

لیست نکاتی که در این مقاله حضورتان عرض می‌کنیم بدین شرح است:

  1. شخصی‌سازی تنظیمات سریع
  2. چند برنامگی سریع‌تر
  3. استفاده از هر اپلیکیشنی در Multi-window
  4. پاسخ مستقیم و اعلان‌های گسترش‌پذیر
  5. دریافت اعلان‌ها به‌صورت دسته‌ای
  6. مدیریت بهتر اعلان‌ها
  7. تنظیم اندازه فونت و صفحه‌نمایش
  8. باز کردن رابط کاربری تنظیم‌کننده سیستم
  9. استفاده از صرفه جوی داده
  10. مسدودسازی اشخاص و شماره‌ها
  11. بستن سرویس‌های پس‌زمینه در حال اجرا
  12. افزودن زبان دوم
  13. بهبود مدیریت باتری
  14. استفاده از رمزنگاری فایل‌ها

شخصی‌سازی تنظیمات سریع

تنظیمات سریع به کاربر این امکان را می‌دهد تا تنظیمات رایج و پرکاربرد سیستم را در اندروید خیلی سریع تغییر دهد. ازجمله این تنظیمات را می‌توان فعال کردن چرخش خودکار صفحه، روشن و یا خاموش کردن بلوتوث، وای فای و خیلی از امکانات دیگر، آن‌هم بدون باز کردن برنامه‌ی Settings. نوقا به کاربرانش اجازه می‌دهد تا آیکن ها(کاشی‌ها)ی بخش تنظیمات سریع را به‌راحتی تغییر دهند. جالب است بدانید قبل از این‌که، چنین ویژگی‌ای توسط گوگل ارائه شود، توسط سازندگان تلفن همراه مانند گوشی‌های HUAWEI با رابط کاربری خاص خودشان ارائه‌شده بود. اما به‌هرحال چنین امکانی بر روی پروژه اندروید شرکت گوگل موجود نبود که در نسخه نوقا اضافه‌شده است.

برای ویرایش تنظیمات سریع، کافی ست از بالا به سمت پایین بکشید تا نمایش‌دهنده اعلان‌ها را ببینید. مجدداً دوباره انگشت خود را به پایین بکشید تا بتوانید تنظیمات را ببینید. بر روی دکمه EDIT کلیک کنید تا کاشی‌ها را به‌وسیله کشیدن و رها کردن با کاشی‌های موجود دیگر تعویض کنید.

 

چند برنامگی سریع‌تر

چند برنامگی(Multitasking) بر روی اندروید با لمس کردن دکمه مربع اتفاق می‌افتد که تمامی برنامه‌های باز شما را به همان ترتیب که از آن‌ها استفاده کرده‌اید به نمایش درمی‌آورد. از حالا به بعد، تمام‌کاری که نیاز است انجام دهید این است که دو بار بر روی دکمه مربع لمس کنید تا اندروید به‌صورت خودکار در بین پرکاربردترین برنامه‌های اخیری که بر روی گوشی خود اجرا کرده‌اید سوئیچ کند.

استفاده از Multi-window

Multi-window در اندروید نوقا اضافه‌شده است. این ویژگی به شما اجازه می‌دهد تا دو برنامه را به‌صورت هم‌زمان به‌وسیله نصف کردن صفحه‌نمایش به دو شکل افقی و عمودی اجرا کنید.

برای این‌که از دو برنامه درآن‌واحد استفاده کنید، برنامه اول را بازکنید و سپس بر روی دکمه مربع لمس کنید و نگه‌دارید، سپس مشاهده خواهید کرد که برنامه‌تان به نصف صفحه انتقال پیدا می‌کند و در نیمه دیگر نیز این قابلیت رادارید تا یکی از برنامه‌هایی که اخیراً بازکرده‌اید را در آنجا جای دهید.

نکته: دو برنامه‌ای که قصد دارید به‌صورت هم‌زمان مورداستفاده قرار دهید حتماً بایستی در لیست برنامه‌های اخیرتان موجود باشند تا بتوانید آن‌ها را انتخاب کنید. به خاطر داشته باشید که در حال حاضر تمامی برنامه‌ها از multi-window پشتیبانی نمی‌کنند. بااین‌حال می‌توانید این ویژگی را آزمایش کنید

استفاده از هر اپلیکیشنی در Multi-window

یکی از دلایلی که Multi-window به دلیل سایز خاصشان، توسط برنامه‌های خاصی پشتیبانی نمی‌شود. یک ترفند را به شما معرفی می‌کنیم که به‌وسیله آن می‌توانید از پس این مشکل نیز برآیید. این یک گزینه در اختیار برنامه‌نویسان است که به برنامه‌ها اجازه تغییر اندازه را می‌دهد(بنابراین می‌تواند در حالت تقسیم صفحه‌نمایش نیز کار کند). این کار ۱۰۰ درصد جواب نمی‌دهد اما می‌توانید امتحانش کنید شاید که برای شما نیز کار کند.

برای فعال کردن این ویژگی ، در ابتدا گزینه‌های برنامه‌نویس(Developer options) را با مراجعه به Settings > About > Software information و لمس کردن شماره ساخت اندروید به تعداد ۷ بار فعال کنید.

به‌محض این‌که گزینه‌های برنامه‌نویس فعال شد مجدداً به منوی Settings > Developer Options بروید و سپس گزینه‌ی Force Activities to be resizable را روشن کنید تا تمامی برنامه‌ها را برای تغییر اندازه مجبور کنید و با multi-window هماهنگشان سازید.

پاسخ مستقیم و اعلان‌های گسترش‌پذیر

ویژگی پاسخ مستقیم(Direct Reply) به شما این امکان را می‌دهد تا به هر پیام و یا اعلانی به‌صورت مستقیم در همان مکانی که اعلان ظاهرشده است پاسخ بدهید. بنابراین دیگر نیازی نیست تا بر روی اعلان ایجادشده کلیک کرده و برای مشاهده پیام و یا توضیحات بیشتر درباره آن اعلان برنامه اصلی را بازکنید. ویژگی اعلان‌های گسترش‌پذیر(Expandable notifications) این امکان را می‌دهند تا اطلاعات بیشتری نیز درباره اعلان ایجادشده کسب کنیم.

این ویژگی‌ها به‌خصوص درزمانی که در حال بازی کردن و یا دیدن ویدئو هستید بسیار کاربردی هستند. از همان محلی که اعلان ظاهرشده است می‌توانید پیام را خوانده و پاسخ را ارسال کنید.

برای این‌که از ویژگی پاسخ مستقیم استفاده کنید، کافی ست زمانی که پیام جدیدی رسید، از بالا به پایین بکشید تا نمایشگر اعلان‌ها را ببینید. دوباره با دو انگشت روی هر اعلانی که دوست دارید بکشید و سپس پیام خود را نوشته و در پاسخ به آن پیامی که دریافت کرده‌اید آن را ارسال کنید.

برای استفاده از اعلان‌های گسترش‌پذیر، بر روی دکمه فلش کوچک در سمت راست اعلان کلیک کنید تا عملیات گسترش اعلان انجام شود(کشیدن با دو انگشت). این ویژگی به شما اجازه می‌دهد تا اعلان‌ها را بزرگ کنید و اطلاعات بیشتری از آن‌ها را ببینید( به‌عبارت‌دیگر پیام کامل را مشاهده کنید).

دریافت اعلان‌ها به‌صورت دسته‌ای

مشابه پشته‌های اعلان(notification stacks) در Android Wear، دریافت اعلان‌ها به‌صورت دسته‌ای در اندروید ۷ نوقا به شما این امکان را می‌دهد تا برای اعلان‌ها تمرکز بهتری داشته باشید.

اگر یک لمس بر روی اعلان دسته‌ای موردنظر داشته باشید، برنامه مرتبط با آن اجرا می‌شود. اگر با دو انگشتتان بر روی اعلان موردنظر بکشید اعلان‌های موجود در یک دسته را با جزئیات بیشتری مشاهده خواهید کرد. سپس می‌توانید با ضربه زدن بر روی هر اعلان به بررسی آن بپردازید.

 

مدیریت بهتر اعلان‌ها

به لطف اندروید ۷ نوقا، می‌توانید انواع مختلفی از اعلان‌ها را بسته به این‌که از کدام برنامه‌ها ایجادشده‌اند مدیریت کنید. تبلیغات و هر اعلان نامرتبط دیگر(مانند یادآور روز تولد فیس‌بوک) را حذف کنید تا واقعاً اعلان‌هایی که به آن‌ها نیاز دارید باقی بمانند و توجهتان را جلب کنند.

برای انجام این کار، بر روی هر اعلانی که می‌آید، انگشت خود را نگه‌داشته و سپس از بین گزینه‌هایی که ظاهر می‌شود مورد مناسب خود را انتخاب کنید. این قابلیت را نیز دارا هستید تا اعلان‌های مربوطه را بلاک و یا بی‌صدا کنید.

اگر بر روی تنظیمات بیشتر(More Settings) کلیک کنید قادر خواهید بود تا:

تمامی اعلان‌های مربوط به این اپلیکیشن را مسدود کنید
آن‌ها را به‌صورت بی‌صدا نمایش دهید
چیزهایی را که بر روی صفحه قفل به نمایش درمی‌آیند را کنترل کنید
به برنامه‌های خاصی اجازه شکستن حالت مزاحم نشوید(Do Not Disturb) را بدهید.

……………………………………………………………………………………………………………………………………………………..

به‌روزرسانی جدید برای اندروید نوقا(Android Nougat) 7.1.1

اندروید نوقا که هفتمین نسخه ی سیستم‌عامل محبوب دنیای موبایل‌ها(Android) به شمار می‌آید، طبق گفته کاربران تلفن‌های هوشمند Pixel و Nexus در تازه‌ترین به‌روزرسانی خود به نسخه ۷٫۱٫۱ ارتقاءیافته است. چیزی که در اندروید ۷٫۱٫۱ به چشم می‌خورد افزوده شدن Emoji های جدید به همراه دو بهبود دیگر در این نسخه از سیستم‌عامل اندروید است.

اندروید نوقا ۷٫۱٫۱ شامل شکلک‌های جدیدی است که به نقش مفید و مؤثر زنان در جامعه جهانی اشاره دارد. این ایموجی ها زنان و مردان را در تخصص‌های بسیاری به تصویر می‌کشد

 

اولین بهبود کلی که در نسخه ۷٫۱٫۱ اندروید حاصل‌شده است این است که گوگل تمرکزش را بر روی کیبورد خود قرار داده است. با جدیدترین به‌روزرسانی ارائه‌شده برای Android Nougat 7.1.1 قادر هستید تا GIF های خود را مستقیماً از طریق کیبورد ارسال نمایید. این ویژگی در برنامه‌هایی که از کیبورد گوگل پشتیبانی می‌کنند اضافه‌شده است. ازجمله این برنامه‌ها می‌توان به Google Allo ، Google Messenger و Hangouts اشاره کرد. هنوز در مورد این‌که این ویژگی برای استفاده دیگر برنامه‌ها بسط داده می‌شود از سوی گوگل تأییدیه‌ای اعلام‌نشده است.

به‌وسیله به‌روزرسانی نوقا ۷٫۱٫۱ می‌توانید به میانبرهای درون برنامه از طریق صفحه خانه(Home Screen) دسترسی پیدا کنید.

اگر انگشت خود را بر روی برنامه‌هایی مثل Twitter و یا Google Maps به‌صورت لمس طولانی قرار دهید خواهید دید که یک pop up ظاهر می‌شود که شامل کارهایی است که می‌توانید انجام دهید. به‌وسیله لمس گزینه موردنظر، برنامه بازشده و شمارا به همان قسمت می‌برد.

نوقا ۷٫۱٫۱ در حال حاضر به‌صورت آپدیت OTA برای گوشی‌های Nexus 6, Nexus 5X, Nexus 6P, Nexus 9, Nexus Player, Pixel, Pixel XL, Pixel C  و سایر تلفن های همراه هوشمند ۴G ارائه‌شده است.

اگر شما نیز از آن دسته افرادی هستید که آپدیت اندروید نوقا ۷٫۱٫۱ را دریافت نکرده‌اید نگران نباشید، چراکه گوگل عنوان کرده است که نوقا ۷٫۱٫۱ به‌صورت رسمی در چند هفته آینده در دسترس عموم قرار خواهد گرفت.

……………………………………………………………………………………………………………………………………………………..

آموزش پاک کردن کوکی‌ها، کش و تاریخچه در گوگل کروم(Google Chrome)

مرورگر گوگل کروم(Google Chrome) هم‌اکنون با ۲میلیارد نصب فعال در جهان، حرف اول را در دنیای مرورگرها می‌زند.

در گوگل کروم، همانند سایر مرورگرها امکان تنظیمات امنیتی و حریم شخصی قرار داده‌شده است. در Chrome این تنظیمات به‌گونه‌ای هستند که می‌توانید برای هر سایت به‌صورت مجزا اقدام به حذف کوکی‌ها(cookies)، کش(Cache) و تاریخچه(History) نمایید. در این آموزش سعی نداریم به چرایی این‌که باید این اطلاعات را از مرورگرهای خود حذف کنید بپردازیم برای آشنایی بیشتر با کوکی‌ها و این‌که چه کاربردی دارند به “کوکی چیست؟” مراجعه کنید.

آموزش پاک کردن تاریخچه مرور وب در مرورگر Chrome برای اندروید
  1. برنامه Chrome را بازکنید.
  2. بر روی More و سپس Settings لمس کنید.
  3. در زیرشاخه Advanced بر روی Privacy و سپس بر روی Clear browsing data لمس کنید.
  4. در بالا، روی منوی ریزشی Clear data from the لمس کنید
  5. یک مدت‌زمان را مانند past hour یا past day مشخص کنید، برای پاک کردن هر چیزی، گزینه beginning of time را انتخاب کنید.
  6. انواع اطلاعاتی را که قصد حذف آن‌ها را دارید انتخاب کنید.
  7. بر روی Clear data لمس کنید.

انواع مختلف اطلاعات قابل‌حذف در مرورگر کروم

 

  • تاریخچه مرور(Browsing history): تاریخچه مرور شما بر روی وب اطلاعات زیر را حذف می‌کند
    • آدرس سایت‌هایی که تاکنون بازدید کرده‌اید
    • تصاویر آن صفحات که در تب جدید می‌آید
    • هر آدرس IP مرتبط با آن صفحه که در حافظه ذخیره‌شده است
  • تاریخچه دانلود(Download history): لیست فایل‌هایی که توسط مرورگر کروم دانلود کرده‌اید پاک می‌شود، اما فایل‌های واقعی حذف نمی‌شوند.
  • کوکی‌ها(Cookies): سایت و اطلاعات افزونه‌ها(plug-in data)
    • کوکی‌ها: فایل‌هایی هستند که به‌وسیله وب‌سایت‌هایی که بازدید کرده‌اید بر روی کامپیوتر یا موبایلتان ذخیره‌شده‌اند. این فایل‌ها اطلاعات کاربری شما از قبیل تنظیمات وب‌سایت یا اطلاعات پروفایلتان را دارا هستند.
    • اطلاعات سایت: HTML5 این امکان را فراهم آورده است تا اطلاعات کش اپلیکیشن ها، اطلاعات فضای وب، اطلاعات web SQL و اطلاعات پایگاه داده‌های شاخص بندی شده نیز بر روی مرورگرها قابل ذخیره باشند.
    • اطلاعات پلاگین: هر اطلاعات سمت سرویس‌گیرنده(client-side) که به‌وسیله پلاگین ها ثبت‌شده‌اند.
  • فایل‌ها و عکس‌های کش شده: یکی از کاربردهای فضای ثبت اطلاعات در مرورگرها، کمک به افزایش سرعت نمایش و بارگذاری وب‌سایت‌هایی است که مشاهده کرده‌اید. تصاویر و متونی که در مرورگر chrome شما ذخیره‌شده‌اند حذف خواهند شد.
  • رمزهای عبور: رمزهای ذخیره‌شده در مرورگرتان حذف خواهند شد.
  • اطلاعات پر شدن خودکار فرم‌ها: تمامی این اطلاعات که برای ورود سریع‌تر اطلاعات در فرم‌های تکراری مورداستفاده هستند حذف خواهند شد.

 

  • اطلاعات برنامه‌های میزبانی‌شده: تمامی اطلاعات ذخیره‌شده توسط برنامه‌هایی که(از Web Store) به مرورگر خود افزوده‌اید حذف می‌شود.
  • مجوزهای محتوا: این عمل باعث می‌شود تا از پخش فایل‌هایی که قبلاً محتوای محافظت‌شده ارائه می‌کردند توسط فلش پلیر محافظت به عمل آید، ازجمله موسیقی‌ها و فیلم‌هایی می‌شود که قبلاً خریداری کرده‌اید

………………………………………………………………………………………………………………………………………………….

آموزش غیرفعال کردن موقعیت مکانی بر روی موبایل

چرا باید موقعیت مکانی تلفن همراه خود را خاموش‌کنید؟ به این نکته دقت داشته باشید که ما در حال حاضر در دنیای دیجیتال زندگی می‌کنیم. همچنین زندگی دیگری در دنیای فیزیکی نیز داریم. این دو دنیا در نقطه‌ای به نام موقعیت مکانی بر روی تلفن‌های هوشمند، تبلت ها و دیگر دستگاه‌های موبایلمان به یکدیگر برخورد می‌کنند.

موقعیت مکانی(Location) جادویی است که وقتی‌که گرسنه هستیم به ما قدرت پیدا کردن رستوران‌های اطراف را می‌دهد. مراقب باشید! برخی برنامه‌ها می‌توانند به‌صورت تمام‌وقت و حتی درصورتی‌که از آن‌ها استفاده نکنیم موقعیت مکانی ما را رصد کنند.

خوشبختانه این قابلیت وجود دارد که بر روی گوشی تلفن هوشمند یا تبلت، برنامه‌ها و ایمیل‌هایتان از موقعیت مکانی خود محافظت کنید. اگر عادت‌ها و رفتارهای خوب دیجیتالی را برای خود ایجاد کنید می‌توانید از سرویس‌های موقعیت مکانی استفاده کافی و لازم را برده و از حریم شخصی خود درآن‌واحد محافظت نمایید.

اطلاعات جغرافیایی تلفن همراه شما از GPS، WiFi و دکل‌های مخابراتی تلفن همراه تأمین می‌شوند. این‌که سرویس‌های موقعیت مکانی موبایل‌ها چگونه کار می‌کند ممکن است یک مبحث فنی باشد، اما برای این‌که بر روی این قضیه کنترل داشته باشید نیازی نیست که یک مهندس باشید. به‌وسیله تنظیماتی که در دستگاه موبایل خود انجام می‌دهید می‌توانید موقعیت مکانی خود را کنترل کنید.

موقعیت مکانی تلفن هوشمند شما به‌عنوان‌مثال، مسئول عملیات برچسب‌گذاری جغرافیایی(Geo Tagging) برای تصاویر شما است. وقتی‌که با گوشی خود یک عکس می‌گیرید، موقعیت مکانی فعلی گوشی‌تان به‌عنوان مکان گرفته شدن عکس به همراه تاریخ و زمان دقیق، به فایل عکس اضافه می‌شود. فاجعه وقتی است که شما تصاویر خود را در شبکه‌های اجتماعی پست می‌کنید، با این کار خودتان دارید زمان و محل گرفته شدن آن را به هرکس که می‌خواهد بداند لو می‌دهید. Geo-tagging هایی که توسط شما بررسی نشوند ممکن است خطرناک باشند.

همچنین گوشی تلفن همراه شما تاریخچه موقعیت‌های مکانی شما را نگه می‌دارد. وقتی‌که وارد تنظیمات گوشی تلفن همراه خود ازجمله نقشه‌ها بشوید خواهید دید که نقشه‌ای از مکآن‌های پر رفت‌وآمدی که داشته‌اید توسط این نرم‌افزار تهیه‌شده است.

خاموش کردن موقعیت مکانی درگوشی‌های تلفن همراه هوشمند

گوشی‌ها و دستگاه‌های با سیستم‌عامل اندروید
  • به بخش Settings بروید و سپس به بخش Permissions و سپس Location رفته و آن را خاموش‌کنید. برخی برنامه‌ها برای موقعیت مکانی شما دسترسی می‌خواهند که می‌توانید به آن‌ها دسترسی‌های لازم را ندهید.(برای اندروید های قدیمی‌تر یعنی ۶ به پایین کافی است سرویس موقعیت مکانی(GPS) را خاموش‌کنید)
  • برای از کار انداختن geo-tagging تصاویر خود، برنامه دوربین را بازکرده و بر روی آیکون چرخ‌دنده لمس کنید و سپس قابلیت geo-tagging یا Location را در وضعیت خاموش قرار دهید.
  • همچنین در تلفن همراه خود این قابلیت را دارید تا دقت موقعیت‌یابی را تنظیم کنید
    • موقعیت‌یابی با دقت بالا از GPS، WiFi و شبکه‌های سلولی استفاده می‌کند تا با سرعت و دقت حداکثری و همچنین مصرف باتری بیشتر، موقعیت مکانی‌تان را مشخص کند.
    • حالت ذخیره باتری از WiFi و شبکه‌های سلولی برای تخمین موقعیت استفاده می‌کند که این روش با مصرف کمتر باتری همراه است. با استفاده از این روش سرعت و دقت را کاهش می‌دهید.
    • حالت فقط دستگاه(Device only mode) تنها از GPS برای موقعیت‌یابی استفاده می‌کند که دقت کمتری را ارائه می‌کند و از حالت ذخیره باتری، مصرف باتری بیشتری دارد. این روش در حفظ حریم شخصی مؤثرتر است و البته دقت موردنیاز کاربران را نیز فراهم می‌آورد

برای غیرفعال کردن موقعیت مکانی به Google Settings بروید و سپس به قسمت location و سپس Location History. می‌توانید Location History را برای دستگاه تلفن همراه خود را از حساب گوگل خود پاک‌کنید. همچنین این قابلیت رادارید تا تاریخچه موقعیت مکانی فعلی خود را پاک‌کنید

گوشی‌های آیفون و آی پد(iOS 6 و جدیدتر)

 

  • به Settings بروید، سپس Privacy و سپس Location Services. می‌توانید خاموشش کنید. همچنین این قابلیت وجود دارد که مشخص کنید که چه برنامه‌ها و چه عملیات‌هایی به موقعیت مکانی تلفن همراه شما دسترسی داشته باشند.
  • برای غیرفعال کردن geo-tagging تصاویر، قابلیت دریافت موقعیت را برای Camera غیرفعال کنید.
  • برای غیرفعال کردن Location History می‌توانید به Settings سپس Privacy و سپس Location Services و سپس System Services و سپس Frequent Locations بروید و این گزینه را از حالت انتخاب خارج کنید

 

غیرفعال کردن موقعیت مکانی برای برنامه‌های موبایل

برخی برنامه‌ها برای استفاده از موقعیت مکانی، از شما اجازه می‌گیرند. وقتی‌که یک برنامه برای دریافت موقعیت مکانی از شما اجازه می‌گیرد قبل از دادن مجوزهای لازم به آن برنامه، حتماً دقت بفرمایید که دادن چنین مجوزی به این برنامه ضروری است(مثلاً یک برنامه نقشه‌خوان). اگر که فکر می‌کنید یک بازی و یا یک برنامه چراغ‌قوه به موقعیت مکانی شما نیازی نخواهد داشت پس چنین مجوزی را برای آن برنامه صادر نکنید. برای برخی برنامه‌ها نیز تنظیمات موقعیت مکانی بر اساس سیستم‌عامل کنترل می‌شود.

برخی برنامه‌ها حتی وقتی‌که در حال استفاده از آن‌ها نیستید هم، موقعیت مکانی شما را ردیابی می‌کنند. چنین برنامه‌هایی به‌عنوان برنامه‌هایی که در پس‌زمینه اجرا می‌شوند(running in the background apps) شناخته می‌شوند. این قابلیت رادارید که این ویژگی را بر روی اندروید و آی او اس فعال کنید

غیرفعال کردن برنامه‌های پس‌زمینه در گوشی‌های اندروید

 

  • در بخش Settings ، Apps را انتخاب کنید.
  • برنامه‌ای را که می‌خواهید انتخاب کرده و بر روی دکمه Force Stop لمس کنید تا برنامه را فوراً ببندید.
  • یک تأییدیه از شما خواسته می‌شود که برای بستن آن برنامه بایستی بر روی OK کلیک کنید.
  • وقتی‌که برنامه بسته‌شده باشد خواهید دید که این دکمه نیز غیرفعال شده است
  • ————————————————————————————————————————————————————————-

فایروال(Firewall) چیست؟

عبارت فایروال را می‌توان به سیستم‌های کامپیوتری اطلاق کرد که کامپیوترها و دستگاه‌های متصل به شبکه را در برابر تهدیدات، هکرها و کدهای مخرب محافظت می‌کند. در عصری زندگی می‌کنیم که نگرانی‌های فضای مجازی و آنلاین بیش‌ازپیش حس می‌شود و حفظ امنیت اطلاعات کاربران از اولویت‌های کاربران کامپیوتری است. فایروال‌ها در چنین شرایطی امنیت و حفاظت کامل را برای شما به ارمغان می‌آورند.

فایروال‌ها دقیقاً چه هستند؟

فایروال‌ها برنامه‌ها و یا سخت‌افزارهایی هستند که می‌توانند ترافیک جاری شبکه را به کامپیوتر و یا دستگاه شما کنترل و فیلتر کنند. همچنین این قابلیت را دارند که بتوانند تشخیص دهند که داده‌های ردوبدل شده ممکن است چقدر خطرناک باشند و آن‌ها را بلاک کنند.

یک فایروال چگونه کار می‌کند؟

فایروال بر روی هرگونه ارتباط تحت شبکه تنظیم می‌شوند و علاوه بر این می‌توانند جریان داده‌ها را دسته‌بندی کنند و عملیات مانیتورینگ را دقیق‌تر کنند. فایروال‌ها همچنین می‌توانند برای پیروی از قوانین تنظیم شوند. منظور از این قوانین، قوانین ساده امنیتی است که می‌توانید خودتان بسته به نیاز شبکه‌تان تنظیمش کنید.

فایروال(دیوار آتش) چیست؟

منطق مورداستفاده توسط فایروال‌ها

  • فیلتر بر اساس پکت و اولویت پکت
  • پراکسی
  • نظارت بر محتوا

قوانین فایروال‌ها

قوانین فایروال‌ها می‌توانند بر اساس نیاز شما، نیازمندی‌ها و درجه امنیت دسته‌بندی شوند. می‌توانید هر قانونی را که خواستید تنظیم کنید تا ترافیک موردنظر را ممنوع و یا مجاز کنید.

  • آدرس IP
  • نام دامنه
  • پروتکل
  • پورت
  • کلیدواژه

انواع فایروال‌ها

  • فایروال‌های نرم‌افزاری
    • نسل جدید سیستم‌عامل‌ها(درواقع همه سیستم‌عامل‌های معروف فعلی) با یک دیوار آتش پیش‌فرض محافظت می‌شوند و البته هنوز این امکان وجود دارد که بتوانید از نرم‌افزارهای امنیتی پیشرفته‌تر استفاده کنید.
  • فایروال‌های سخت‌افزاری
    • فایروال‌های سخت‌افزاری درواقع روترهایی هستند که دارای کارت شبکه و هاب داخلی می‌باشند که نظارت بر ترافیک را در سطح سخت‌افزار و قبل از رسیدن اطلاعات به سیستم‌های شما انجام می‌دهند.
  • ——————————————————————————————————————

آیا من هک شده‌ام؟ چه‌کار باید بکنم؟

به خاطر داشته باشید که دنیای مجازی همانند دنیای واقعی پتانسیل اعمال خلاف قانون و هنجارشکنانه را دارد، در این فضا هم دزد و مجرم وجود دارد اما تفاوتی که با دنیای واقعی دارد این است که اگر مورد سرقت قرار بگیرید و سارق نخواهد که شما مطلع شوید شاید هیچ‌وقت مطلع نشوید، شاید هک شوید و خودتان بویی از ماجرا نبرید. انگیزه‌های فراوان و متفاوتی پشت پرده‌ی این جرم‌ها وجود دارد که هکرها و مجرمین سایبری را دسته‌بندی می‌کند.

شاید احتمالاً اصطلاح هکرهای کلاه‌سیاه، سفید و صورتی به گوشتان خورده باشد. اگر یک هکر کلاه‌سیاه شما را هک کند به‌احتمال زیادی متوجه رخنه آن‌ها به حساب‌های کاربری‌تان خواهید شد اما پس از مدتی و با بروز فاجعه! چون هدف هکرهای کلاه‌سیاه، رساندن آسیب و تخریب و یا درخواست‌های مالی به جهت انجام ندادن این کار است. اگر هم یک هکر کلاه صورتی به سیستم‌ها و حساب‌های کاربری‌تان نفوذ کرده باشد احتمالش ۵۰-۵۰ است که متوجه شوید و یا ضرری به شما وارد شود. هدف این دسته از نفوذ گران، سرگرمی و ماجراجویی‌های جدید است و درواقع از آزمایش کردن سیستم‌های امنیتی لذت می‌برند. هکرهای کلاه‌سفید هم معمولاً درحالی‌که شما را هک کرده‌اند آسیبی به شما وارد نمی‌کنند و سعی خواهند کرد به شکل سازنده‌ای این موضوع را اطلاع‌رسانی کنند.

اگر حساب کاربری شما در معرض خطر قرارگرفته است و یا هک شده است خوشبختانه می‌توانید به‌وسیله راه‌هایی آن را بازیابی کنید.

اما چگونه می‌توان از هک شدن ایمیل و یا حساب شبکه اجتماعی باخبر شد؟ چطور بفهمیم هک شده‌ایم؟

  • نوشته‌هایی بر روی صفحات اجتماعی شما ظاهرشده‌اند که شما آن‌ها را ایجاد نکرده‌اید. این نوشته‌ها دوستان و مخاطبین شما را به کلیک بر روی یک لینک و یا دانلود یک اپلیکیشن تشویق می‌کند.
  • یک دوست، عضو خانواده و یا همکار به شما اطلاع می‌دهد که از شما ایمیلی دریافت کرده است و این در حالی است که شما روحتان هم از آن خبر ندارد.
  • اطلاعاتتان را به‌وسیله یک رخنه‌گر داده، آلودگی بدافزار و یا گم‌شدن/ به سرقت رفتن دستگاهتان ازدست‌داده‌اید

اگر بر این باور هستید که حساب کاربری‌تان درخطر افتاده است، گام‌های زیر را دنبال کنید:

  • به‌تمامی مخاطبین خود اطلاع دهید که ممکن است از سوی شما نامه‌ای دریافت کرده باشند که واقعاً از سوی شما ارسال نشده است. به مخاطبین خود بگویید که نبایست این پیام‌ها را باز کنند و به‌هیچ‌وجه روی هیچ‌گونه لینکی که از سوی شما ارسال‌شده است کلیک نکنند. به آن‌ها هشدار دهید که ممکن است این پیام‌ها به‌صورت بالقوه حاوی بدافزار باشند.
  • اگر فکر می‌کنید که کامپیوترتان آلوده‌شده است، از این‌که نرم‌افزارهای امنیتی نصب‌شده بر روی سیستمتان به‌روز هستند اطمینان حاصل کنید و همچنین به‌وسیله این نرم‌افزارها یک اسکن کامل را انجام دهید. به خاطر داشته باشید که همواره می‌توانید سایر ابزارهای مقابله با ویروس را نیز تست کنید تا درجه اطمینانتان بالا برود.
  • پسورد تمامی حساب‌های کاربری‌تان که به آن‌ها رخنه شده است را تعویض کنید. به خاطر داشته باشید که پسوردهایی که انتخاب می‌کنید بایستی به‌اندازه کافی بلند و قوی باشند. از ترکیبی از حروف بزرگ و کوچک، اعداد و سمبل‌ها استفاده کنید. دقت داشته باشید که بایستی برای هر حساب کاربری‌تان پسوردی جداگانه تنظیم نمایید.

اگر نمی‌توانید به‌حساب کاربری خود به جهت این‌که پسوردش تعویض شده است، دسترسی پیدا کنید. احتمالاً راهکاری برای بازیابی پسورد در آن سرویس‌دهنده وجود دارد، بلافاصله با خدمات دهنده‌ی خود تماس گرفته و طبق توضیحاتی که ارائه می‌شود نسبت به بازیابی پسورد خود اقدام کنید.

اما راه‌حل محافظت و جلوگیری از هک شدن چیست؟

نرم‌افزارهای امنیتی خود را به‌روز نگه‌دارید: برخوردار بودن از آخرین نسخه نرم‌افزارهای امنیتی، مرورگر وب و سیستم‌های عامل را می‌توان به‌عنوان بهترین دفاع در برابر، ویروس‌ها، بدافزارها و سایر خطرات آنلاین عنوان کرد.

پسورد خود را به شکل جمله وار بنویسید: یک پسورد مستحکم را می‌توان به‌صورت جمله‌ای متشکل از ۱۲ کاراکتر دانست. بر روی جملات مثبتی که به آن‌ها علاقه دارید تمرکز کنید تا بتوانید آن‌ها را به‌راحتی به خاطر بسپارید(برای مثال “من موسیقی اصیل ایرانی را دوست دارم”). حتی بر روی برخی سایت‌ها امکان استفاده از فضای خالی(Space) به‌عنوان کاراکتر در پسوردها قابل‌قبول است.

حساب کاربری یکتا، پسورد یکتا: اگر برای حساب‌های کاربری متفاوتتان پسوردها جداگانه‌ای تنظیم کنید مجرمین سایبری را به دردسر انداخته‌اید. حداقل اش این است که می‌توانید حساب‌های کاری و شخصی‌تان را از یکدیگر جدا کنید و از این‌که حساب‌های کاربری مهم و حیاتی‌تان به‌وسیله پسوردهای قوی‌تر محافظت می‌شوند اطمینان حاصل کنید.

ورود به سیستم‌هایتان را ایمن کنید: جالب است بدانید که برای افزایش ضریب امنیتی، خیلی از سرویس‌های آنلاین قابلیت اضافه کردن لایه‌های امنیتی بیشتری را برای ورود به حساب‌های کاربری دارند. مثلاً می‌توانید از ویژگی‌های بیومتریک(مانند اثرانگشت)، کلیدهای امنیتی یا کدهای یک‌بارمصرف که از طریق پیامک و یا اپلیکیشن های خاص برای شما ارسال می‌شوند استفاده کنید. رمزهای عبور شما و پسوردهای شما برای محافظت صددرصدی از شما در برابر آسیب‌ها کافی نیستند. به‌خصوص اگر پای حساب‌های ایمیل، شبکه‌های اجتماعی و بانکی به میان بیاید.

وقتی‌که مردد هستید، آن را دور بیاندازید: لینک‌هایی که در ایمیل‌های دریافتی، تلگرام‌ها، توییت ها، پست‌ها و همچنین تبلیغات آنلاین وجود دارند ازجمله راه‌هایی هستند که به‌وسیله آن‌ها مجرمین سایبری می‌توانند اطلاعات شخصی شما را به سرقت ببرند. حتی اگر منبع ارسال‌کننده این دست پست‌ها و پیام‌ها را می‌شناسید، اگر به مورد کوچکی مشکوک شدید پیام دریافت شده را حذف کنید!

سخن نویسنده:

در این نوشته سعی کردیم تا کمی در رابطه با روش‌های شناخت رخنه و مقابله با آن به‌صورت عمومی در فضای مجازی به شما دید و تفکر بدهیم. باقی کاربر عهده شماست که این توصیه‌ها را به کار ببندید و همان‌طور که در دنیای واقعی نمی‌گذارید مجرمین به شما آسیبی برسانند در دنیای مجازی نیز از خود مراقبت کافی را به عمل بیاورید.

البته به خاطر داشته باشید که تنها عوامل فنی نیستند که ممکن است امنیت سایبری و زندگی شما را به خطر بی اندازند بلکه خطاهای انسانی و غفلت‌ها نیز در این موضوع دخیل هستند و روشی که مجرمین سایبری برای استفاده از این موارد بهره می‌برند به‌عنوان مهندسی اجتماعی(Social Engineering) عنوان می‌شود.

اگر در خانه و خانواده خود دارای فرزند می‌باشید و هنوز به سنی نرسیده‌اند تا بتوانند به‌خوبی تصمیم‌گیری کنند و یا مسئولیت‌پذیر باشند، بایستی هوای آن‌ها را داشته باشید و از آن‌ها مراقبت کنید تا کمترین آسیبی متوجه آن‌ها باشد. به همین منظور ابزارهایی تحت دسته‌بندی کنترل والدین(Parental Control) ایجادشده‌اند که به‌وسیله آن‌ها می‌توانید رفتارها، کنش‌ها و واکنش‌های فرزندان خود را در تعامل با ابزارهای فناوری ازجمله فضای مجازی و آنلاین(اینترنت) تحت نظر داشته باشید و بتوانید ارتباطات و عملکرد فرزندان خود را در فضای مجازی تحت نظر بگیرید که اگر خطری خواست فرزندان شما را تهدید کند، به‌موقع و با تدابیر لازم به مقابله با آن بپردازید.

ابزاری که به شما معرفی می‌شود سامانه مراقبت از خانواده نام دارد که با کلیک بر روی این لینک می‌توانید در رابطه با آن اطلاعات کسب کرده و آن را دریافت کنید.

تمامی سعی ما بر این است تا خانواده و فضایی سالم، پرنشاط و خلاقانه‌ای و بدون هرگونه تکنولوژی زدگی یا عقب‌ماندگی در جامعه ایرانی داشته باشیم.

 

 


دانلود مترجم توریست – Tourist App

امروزه با گسترش امکانات و سهولت حمل‌ونقل، سیروسفر نیز بیش‌ازپیش آسان شده است و شما می‌توانید به‌راحتی به هر نقطه‌ای از جهان که می‌خواهید سفر کنید. یا حتی ممکن است دریکی از شهرهای توریستی زندگی کنید که روزانه با خارجی زبان‌های بسیاری سروکله بزنید. به‌عنوان‌مثال قصد انجام معامله با آن‌ها را دارید و یا حتی می‌خواهید به آن‌ها خدماتی ارائه دهید که نیاز است شما و آن توریست به زبان مشترکی مسلط باشید تا بتوانید با یکدیگر ارتباط برقرار کنید.

اگر به دنبال یادگیری زبان‌های خارجی هستید، قصد سفر دارید و یا به هر دلیلی می‌خواهید به‌طور مستقیم با اشخاص خارجی ارتباط برقرار کرده و صحبت کنید نگران نباشید چراکه امروزه مترجم‌ها و لغت‌نامه‌های بسیاری وجود دارند که به‌راحتی می‌توانند شما را در این امر یاری کنند.

دیگر نیازی نیست تا یک دیکشنری قطور را با خود حمل کنید و تازه کلی هم بر روی دستور زبان مطالعه کنید تا بتوانید یک جمله را به زبان دیگری بگویید. با پیشرفت فناوری و همه‌گیر شدن آن به‌خصوص در حوزه تلفن‌های همراه هوشمند، می‌توانید با چند لمس ساده به نصب یک نرم‌افزار مترجم توریست بپردازید و خودتان را به دنیایی از اطلاعات و واژگان متصل کنید.

البته این تازه یک مدل ساده از نرم‌افزارهای مترجم توریست است. اگر کمی دقت کنید می‌بینید کار از این هم که هست ساده‌تر شده و نیازی نیست که حتی ۱ کلمه و ۱ قاعده زبان‌های خارجی را به خاطر بسپارید. با استفاده از نرم‌افزار مترجم توریست جهانگرد فقط کافی است به زبان خودتان حرف بزنید یا بنویسید و این نرم‌افزار به‌صورت هوشمند با مترجم خودکار، آن را به هر زبانی که بخواهید ترجمه می‌کند.

مترجم توریست جهانگرد به‌تمامی زبان‌های دنیا مسلط است و می‌تواند حرف‌ها و متون دیگران را برایتان ترجمه کند. یکی از قابلیت‌های بسیار جذابی که در این نرم‌افزار دیده می‌شود امکان ترجمه آنلاین و گفتگوی روزمره بین دو شخص است که مکالمه شخص مقابل را برای شما به چندین زبان دنیا ترجمه می‌کند.

مترجم توریست جهانگرد برای دانشجویان، گردشگران، علاقه‌مندان به یادگیری زبان‌های خارجی، ترجمه کتاب‌های انگلیسی، ترجمه زبان شبکه‌های خارجی و… کاربرد دارد. همچنین به‌واسطه اطلاعات جامعی که در این نرم‌افزار گنجانده‌شده است قادر خواهید بود تا تلفظ صحیح جملات خارجی(به هر زبانی که باشد)، ترجمه دقیق مکالمه‌ی روزمره‌ی خود را به‌سادگی به دست بیاورید. بنابراین اگر می‌خواهید فیلم‌های موردعلاقه‌تان برایتان دوبله شوند یا حتی کتاب‌های نایاب و ترجمه نشده را به‌سادگی ترجمه کنید و با علمی که در گستره جهانی در جریان است هماهنگ باشید، دانلود نرم‌افزار مترجم توریست جهانگرد پیشنهاد ما به شماست.

این نرم‌افزار مفید از زبان‌های: آفریکانس، آلبانیایی، عربی، ارمنی، آذربایجان، باسک، بلاروس، بنگالی، بوسنیایی، بلغاری، کاتالان، سبویی، چینی(ساده)، چینی (سنتی) کرواتی، چک، دانمارکی، هلندی، انگلیسی، اسپرانتو، استونیایی فیلیپینی، فنلاندی، فرانسوی گالیسی، گرجستان، آلمانی، یونانی، گجراتی، هائیتی کریول، عبری، هندی، همانگ، مجارستانی، ایسلندی، اندونزی، ایرلندی، ایتالیایی، ژاپنی، جاوه، کانادا، خمر، کره ای، لائوس، لاتین، لتونی، لیتوانی، مقدونی، مالزیایی، مالتی، مراتی، نروژی، فارسی، لهستانی، پرتغالی، رومانیایی، روسی، صربستان، اسلواکی، اسلوونیایی، اسپانیایی، سواحیلی، سوئدی، تامیلی، تلوگو، تایلندی، ترکی، اوکراین، اردو، ویتنامی، ولزی، ییدیش و دیگر زبان‌ها پشتیبانی می‌کند و قادر است به‌راحتی آن‌ها را برای شما دوبله کند تا تجربه‌ی بسیار خوبی در سفرهای خارجی با میزبانان و در شهر خود با توریست‌ها داشته باشید