امنیت گوشی اندروید که اکثر مردم از این گوشی ها استفاده میکنند ، باید حفظ شود تا از برنامه های مخرب یا هک گوشی شما جلوگیری شود یا شما گوشی خود را گم کنید و یا به سسرقت برود چگونه امنیت گوشی اندروید خود را حفظ میکنید ؟
برخی از افراد در گوشی های خود اطلاعات با ارزشی دارند که سارقان این اطلاعات را میتوانند آن را بفروشند اما بهتر است شما کاری کنید تا مطمین باشید که امنیت گوشی اندروید و اطلاعات شخصی خود را حتی در صورت از دست دادن گوشی، در امان خواهد بود.
اولین کار برای حفظ امنیت گوشی اندروید خود میتوانید از رمزگذاری انواع اطلاعات استفاده نمایید . اگر کسی بخواهد به این اطلاعات دست پیدا کند و رمز عبور را نداشته باشد تقریبا غیرممکن است بتواند کاری انجام دهد. ما با راه حل ساده به شما آموزش می دهیم که چطور گوشی اندرویدی خود را رمزگذاری کنید.
مهمترین کار در این مرحله بکاپ گرفتن از اطلاعات گوشی میباشد اگر تاحالا از گوشی بکاپ نگرفته اید وقت را هدر نداده و همین حالا این کار را انجام دهید. بکاپ وقتی به درد می خورد که در پروسه رمزگذاری یک اشتباه احتمالی رخ دهد و اطلاعات شما از بین برود . اگر گوشی را گم کنید، می توانید با بکاپی که قبلا گرفته اید اطلاعات را بازیابی کنید.
دو روش معمول که میتوان به راحتی از اطلاعات خود بکاپ گرفت استفاده از ویژگی Google Sync است که تمام گوشی های اندروید این قابیلت را دارند و روش دول استفاده از نرم افزار Helium است که میتوانید از آن برای پکاپ گیری اطلاعات گوشی خود بهره ببرید.
حتی اگر اطلاعات شما بسیار با ارزش هستند و شما بروی آنها حساس هستید میتوانید از Windows Phone Companion استفاده کرده و بروی کامپیوتر شخصی خود این کار را انجام دهید .
یکی از مشکلات همیشگی که هنگام رمزگذاری خود به وجود می آید خالی شدن شارژ خود شما است ، پس حتما اطمینان حاصل کنید که گوشی در طی پروسه رمزگذاری حداقل ۸۰% شارژ داشته باشد. بهتر است در طول رمزگذاری، گوشی را به شارژ متصل کنید تا اگر مشکلی در طول این پروسه پیش آمد، شارژ گوشی تمام نشود.
آن دسته از گوشی هایی که باتری آنها مشکل دارد و خراب است و خیلی زود شارژ خوذ را از دست میدهند ، برای حل این مشکل به تنطیمات گوشی بروید و مصرف باتری را بهینه سازی نمایید .
در ادامه برای رمزگذاری گوشی حتما باید قفل صفحه یا رمز عبور تعریف کنید. در منوی تنظیمات گوشی به قسمت امنیت رفته و قفل صحه یا الگو را برای گوشی تعریف کنید.
بهترین رمز عبوری که می توانید تعریف کنید باید ۱۲ کاراکتر اعم از حرف، عدد و نشانه داشته باشد. البته از آنجاییکه هر بار می خواهید با گوشی کار کنید باید رمز عبور وارد کنید، بهتر یک رمز عبور طولانی را به رمز پیچیده ترجیح دهید.
حالا که تصمیم گرفتید قفل صفحه را وارد کنید بهتر است بدانید در آینده در صورتیکه بخواهید تماسی را پاسخ دهید یا پیامکی که رسیده را ببینید باید هربار این رمز را وارد کنید پس رمزی را انتخاب میکنید کاملا به خاطر بسپارید.
در حالیکه گوشی را به شارژر وصل کرده اید به منوی تنظیمات رفته و گزینه رمزگذاری یا Encryption را در منوی امنیت انتخاب کنید. گزینه Encrypt my phone را انتخاب کنید. برای خواندن دستورالعمل های این قسمت کمی وقت بگذارید. از این قسمت به بعد لازم است که حتما صفحه نمایش بدون قفل روشن باشد. در صورتیکه صفحه نمایش قفل شود و رمز آن را به خاطر نیاورید مجبورید گوشی را یک بار خاموش و روشن کنید.
بعد از انتخاب گزینه Encrypt Phone، گوشی را از شارژ بیرون نکشید و به هیچ دلیلی به کار دیگری در گوشی مشغول نشوید. اگر این پروسه رمز گذاری تمام شود، اندروید به شما اطلاع خواهد داد. این پروسه معمولا یک ساعت طول می کشد.ی
بعضی از دستگاه های اندرویدی دارای ویژگی قفل هوشمند هستند که تحت شرایط خاصی می توانند قفل را باز کنند. مثلا اگر چهره شما توسط دوربین گوشی تشخیص داده شود، قفل بصورت اتوماتیک باز می شود. بهتر است این ویژگی را برای حفظ امنیت بیشتر اطلاعات شخصی خودتان، غیرفعال کنید.
کاربران گرامی به دلیل قطعی موقت واتساپ اگر نمیتوانید با پشتیبانی سامانه ارتباط برقرار کنید به شماره 09308873383 پیامک ارسال بفرمایید